lördag 28 februari 2009

barnledig..

ikväll är jag barnledig, känns lite skumt faktiskt, men jag passar på att pass älsklings tyra då. Mormor kusin matida och lillasyster olivia med är här : ) värsta kollektivet, mysigt!

har haft en super trevlig kväll hos fia och tobbe, tack!

dom andra försöker sova och datan är presis brevid, tangenterna låter mycket, oo skit nu ringde de med i alla tele, måste svara.....

det var lotta, tydligen nåot srul med filles bror, någon har sparkat sönder dörren, hmm va händer, men varför ringer dom tll sandra? kan tyvär inte skriva mer nu, hade gärna velat, e skriv sugen, hihi

jag är värdefull
jag är betydelsefull
jag är ärlig

tack för mina vänner
tack för mitt mod
tack för min familj

hjälp mig släppa taget
hjälp mig ge kärlek
hjälp mig ta imot kärlek...

ps föresten är skit glad för ett härligt mail jag fick innan av en tjej som läst min blogg! WIIIIIII!!! tack för mailet och hjärtligt välkommen åter..

puss och kram till er som jag bryr mig om

jag har en hemlis...ett par gånger i veckan går jag in i kyrkan, det är så lungt o fint där, men nu hittar jag skumma saker!!! hm här är tre ex







la..la..la..lala











Än så länge en bra dag, hade en mysig morgon hemma med barnen, lite krabb med vilda presis innan vi skulle gå men det blev bra sen.

på ritz käkade vilda kladdkaka, fy faaan vad den ser god ut. Jag tänker inte smaka jag kommer få spelet då, slå ner Elme, äta upp alla som finns bada i grädden och sen frossa vidare på allt annat gott, så känns det, så jag sitter där med min latte, för jag kan inte hantera kakor : (

de som var med idag var Fia, Tobbe, Richard, Malin, Alva,Freja, Mia, Isak,Vilda, Viola och jag ja ett helt gäng med andra ord, sen var resten av sbgs befolkning med på ritz, nästan värre än killebom, sen gick vi bort t exit, jo då är hela sbgs befolkning där med, skumt : )

vi flabbade, pratade, svettades(jag iallafall) kakklade, stimmade, bökade runt, ja allt som man ska gör en solig lör förmiddag på ritzet.
puss

fredag 27 februari 2009

negerbulls


det är några som ropar på mig i köket... arh sluta nu, snart orkar jag kanske inte stå imot. nu går jag och lägger mig. god natt

hahaahahahah




garvat åt miss wallaz blogg, kul den va! låt bli min gåvagn tjockis! hit men inte längre, konstigt att Malin fick lov att höra när de små grynen sa de, jag måste vara trög eller döv jag fattar ingenting av deras gaggel : )

Maskrosbarn.. googlat, wikepedia eller va de nu heter

Maskrosbarn
Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
Maskrosbarn är barn som har det svårt hemma men som klarar sig ändå, ungefär som en maskros kan växa upp genom asfalten. Asfaltsblomma är en synonym till maskrosbarn.
Maskrosbarn kan som vuxen utveckla en fungerande social tillvaro trots en extremt svår uppväxt i en dysfunktionell familj av multiproblem-karaktär. Den klassiska bilden av föräldraskapet är en ensamstående psykiskt sjuk förälder med någon form av missbruk. Det skadliga bruket av droger kan omfatta alkohol, narkotika, värktabletter och även så kallad sniffning. Inom familjen begås ofta övergrepp (Våld i nära relationer) och barn utsätts för svår psykisk och ibland även fysisk misshandel. Att benämna de barn som klarar sig som osårbara är missvisande. Även om de överlever misären och även i många fall tar hand om och sköter om sina föräldrar blir de också känslomässigt skadade. Familjens hemlighet innebär en social tortyr och där pågår något som omgivningen har liten eller ingen kännedom om. Barnet är ofta ensamt och utsatt för den vuxnes oförmåga att klara sig själv och sin roll som förälder. När en förälder i praktiken så grovt sviker sitt barn för det med sig svåra upplevelser som man sedan bär med sig. Flickan "Louise" i Vetlanda som trots flera rapporter till sociala myndigheter inte fick hjälp, är ett i Sverige känt fall genom reportage av TV-journalisten Janne Josefsson i "Uppdrag Granskning".
De barn som klarar sig trots alla svårigheter har i engelskspråkig facklitteratur benämnts "superkids", "stress-resilient" eller "invulnerables". På svenska har de i litteraturen förutom maskrosbarn, även kallats "osårbara barn" eller "stressmotståndskraftiga barn".
Hämtad från "http://sv.wikipedia.org/wiki/Maskrosbarn"
Kategorier: Barn Termer inom psykologi Sociologi
Visningar

lilla mamma

nu ringde min mamma mig, hon hade dåligt samvete, för många saker hon gjorde mot mig när jag var liten, nämner inget för hennes skull, men det känndes ändå som en lättnad att jag inte inbillat mig, hon tror att hon är skyldig till mina störningar : ( nej lilla mamma så e de inte... jag blev som jag blev, när jag inte blev som jag skulle!

bitar hur det var börja falla på plats, på beh kallade dom mig maskrosbarn, måste googla de snart.

Malin med halv familj varit på fredags mys! supertrevligt, vilda och alva är ju typ bästisar, hihi..
ja då e nog viola och freja med det fast dom tänker att dom är det.

uuuuuuuu känner mig seg på att skriva ikväll, så fort barnen somnade kom saknaden av han. piss i piss med då. vill bara glöma det nu, men det är så svårt att förstå allting, jag vet liksom att han e min Kärlek med stort K, och jag vet att han vet att jag är hans, vi känner det båda två, kanske därför som han inte har någon panik, för han känner tillit till att det blir vi igen, ja ja fan jag fattar ingenting som vanligt, nu chattar jag me fia lite, och spanar på bloggs. ska läsa malins med nu hon lägger ut bilder på barnen som ryktesvägar ska vara helt galna.

jag är en bra människa
jag förtjänar att må bra
jag är fantastisk

tack för skön fika stund
tack för mitt mod
tack för jag är drogfri

hjälp mig se det som är bra i livet
hjälp mig gå vidare utan T
hjälp mig hitta min inre frid

kyss o puss

hells friday!

ledsen ledsen ldesen ledsen... trött på de nu. var e min positivitet, mitt goo, och min styrka att leva vidare, måst ju de, han vill ju för fan inte va med mig, men kanske de e de som jag börjat fatta att de spelar ingen roll vad jag gör vad jag säger vad jag vill han vill inte helt enkelt, jag satte stopp för det när jag mådde dåligt.

*det vi hade har försvunit* sms från honom

hur mycket grät jag inte då då när jag fick det sms, ush

jag har inte varit arg på länge, det är skönt, innan när jag var ledsen och räddd så var jag arg, men nu blir jag bara ledsen. jag hade sån jävuls illska som kunde skrämma iväg vem som hälst, nu stundvis känner jag bara otrolig sorg.

jag tror sorgen smittar av sig, dom dagar jag känner så här mycket stannar jag oftast inne, mest för att inte någon annan ska bli ledsen för jag är det, sen har jag svårt för att hålla en diskution för, plopp så e tankarna där igen.

en bild jag ser framför mig är när jag sitter på soffkanten och han ligger o kollar på tv, jag har stigit upp från sängen för jag hade redan lagt mig, inne i sängen låg jag och tänkte, tänkte på honom, hur mycket han bettyde för mig och hur nra han var, när jag sitter där på soffkanten så säger jag snälla T, sluta aldrig älska mig...!

han tar mig skrattar lite, tycker jag e söt, och säger Mia jag kommer aldrig sluta älska dig, du är mitt liv..

då säger jag, slutar du älska mig kommer jag vara ihop med dig ändå..

o skit jag gråter när jag skriver jag tycker det är skit jobbigt, varför varför...

kärleken tog ju inte slut för att vi slutade älska varandra, den kvävdes för vi älskade varandra för mycket, vi ville så väl, hade bara goda avsikter, sen började jag må så himla dåligt och lät det gå ut över honom, förlåt.

"sms till T
nu börjar jag tro jag är sinnesförvirrad igen, jag kan inte släppa taget. Kärleken tog inte slut för vi inte älskade varandra, tvärtom vi älskade sönder det vi hade. Jag vet att du inte är där. Jag förstår de. Men snälla försök för min skull då att ge mig något att hålla fast i. saknar du inte mig, tycker inte du vi hade roligt ihop, gillade du inte när vi åkte bilen och bara mös, kommer du ihåg i somras när vi boddde hos snadra och fille, eller i husvagnen, jag älskar dig, jag vill inte du ska säga det vi hade försvann"

vad ska jag bli när jag blir äldre....

nu ska jag lista några yrken jag förmodligen kommer att få, eller vill ha, eller hade passat mig som handen i handsken!

  • Prinsessa
  • prova vilket godis som borde finnas på marknaden, godkänna (jag har bäst smak)
  • vakna med the voice, hur kul verkar dom inte ha på jobbet då
  • åka land och rike runt och ge sveriges cafer betyg, inrednig, skönheten på stolar latten och sortiment.
  • körskolelärare
  • dektektiv
  • skvaller jornalist

ye jag får väl se vad framtiden har för mig

torsdag 26 februari 2009

underbara oss

dans med bebisarna var lyckade, den går snabbare och snabbare, första gången en timme, sen var de 40min nu är vi nere på 30min, vi får väl se om vi hinner komma dit sista gången innan det är slut : )

sen fika på ritzet, jag köpte bara en latte som vanligt, snart blir jag väl portad, tar upp bästa plattserna med minst betalat!hihihi skit va pinsamt om dom säger till.

som vanligt var det trevligt att träffa syster och malin, bla bla bla, inte en tyst stund, känns bara som frågor bubblar, så mycket hon gjort som jag med gjort, sen alva och vilda har ju med de så likt igntligen, wwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

sen kom lilla fis fia och hälsade på i sin rast, skit skoj att hon med fick träffa malin, fia är alltid enkel att ha med hon e typ socialt anpassad och brukar komma med roliga komentarer eller något nytt spännande va kan sätta tänderna i, ja hon e bara fias fia helt enkelt, ingen annan.

var hos doktor med oj oj oj oj oj , är du man och läser detta ta då en tyst min och va tacksam att du slipper gå igenom vissa kvinnosaker! blä!!! det skulle jag nog överleva om jag slapp.

på tv nu e de sex in the city, carry röker, fan va osmakligt måste jag säga, innan tyckte jag det såg snyggt ut, nu tycker jag det är snyggt att inte röka SKÅL för de : )

just nu denna min är jag lite ledsen tänker på T, borde jag gå vidare nu, har jag för brotttom, har vi en chans om jag väntar på honom, hm ja vem fan vet, inte jag ibland blir jag bara så trött på de, på han ska hitta kärlek t sig själv, men ja då kanske vi skulle väntat med att skaffa barn och förlova oss, men men den som lever får se, endag i taget, de e väl mitt favorit hat utryck tror jag, det är så sant som de e sakt, en dag i taget klarar jag ved som hälst, fast ibland en timme i taget kanske.

puss och kram för mina vänner och för mig själv!

onsdag 25 februari 2009

bombad i skallen

pust hu känner mig helt slut ikväll, somnade som ett litet barn vramför tv när vilda hade lagt sig, vaknade vid 10 igen, känns skummt, tänkte nu sombar jag aldrig senare, men jag känner mig ändå jätte slut.

en bra dag, med Khiren, Alva, Freja Malin, syster och baby tyra.. och mina små töser med! dagen: Bla bla bla, blöjbyte, bla bla bla, kaffe, bla bla bla, tele ringer, bla bla bla, -ja vilda va e de?, bla bla, assgarv, bla bla, asgarv!!!! osv mm tror jag gör mig enkelt förstådd så här, iallafall om du e kvinna, eller varit med oss och babblat en stund någon gång. : )

blev en liten miss med fia idag, guuuuuuud vilket dåligt samvete jag fick då, påvägen hem så var jag och vilda sugna att hitta liten present till henne, hittade söta strumpor, vad ståd de? hm darling och sötnos, jajaja dom var som man skulle ge sin tjej på alla hjärtansdag, men hon är min bästa vän så dom fick de bli. gick inom salongen där hon satt i fotvård och vilda lämnade stolt över dom!

Tack snälla lilltjockis freja för jätte mysiga kläder ( varma hälsningar från viola) viola sparkade kvikt av sig sina brallor hon hade på sig och ålade i ett par av frejas, satt som en smäck, och passade underbart i färgerna till snygg bodyn gudmor köpte.

har även haft diditalkameran med mig hela dagen, dock utan minneskort, så det blev typ blankt, fånga freja på en bild men jag vet inte ens hur jag för över om dom ligger på kameran : (

jag är en bra mamma
jag är en omtänksam vän
jag gör mitt bästa

tack för en bra dag
tack för lung och ro
tack för jag har gott mycket idag

hjälp miog göra rätt val imorgon
hjälp mig äta lite kött
hjälp mig sänka kraven på mig själv.

tusen varma kramar Mia

detta är inget skämt!

http://guzer.com/videos/are-you-going-to-finish-strong.php

tisdag 24 februari 2009

jag är en bra mamma
jag bär på mycket kännslor
jag är värdefull

tack för min egentid idag
tack för jag har gott ner i vikt
tack för en bra dag

hjälp mig slappna av och vara mig själv
hjälp mig var rädd om det fina i livet
hjälp mig vårda mig själv

morgon promenad med fia.. hamnade på ritz med en latte i handen, gå kläder, snygg jackan och viola i pyjamas! ljuvligt







orkar inte vill inte känner inte för........

antar de e något jag måste gå igenom, mnen pust vad jag tycker de e tjatigt, jobbigt och tråkigt att älta om T nu, ska jag fly? hitta på något skoj? meeenn är det det jag vill igentligen? nja tror inte de, igentligen vill jag ju bara ligga på soffan med T och kolla morgonsoffan, nighy vishion och kramas, det är vad jag vill, får jag de NEJ! ska jag då fly från detta eller stå ut i lidandet och saknaden.... tål att tänkas på, hoppas jag alltid gör rätt val, en dag i taget.

Imorgon bitti bär det iväg mot valjeviken! vi ska träffa nya kompisar där, hörde rykten om kladdkaka, bakat av en riktig skönhet! hu så spännande : )

varit på beh nu, gått hala tiden, pratade om komunikation idag, kan säga att det brister i många samanhang, speciellt med T, där finns den inte, hans mamma lämnar och hämtar lillan, otroligt sorgligt att vi ska ha det så här.......... naw vill inte de juu!!!!

najs bajs! jävla ytryck har satt sig på huvudet, är från nåt skit på barnkanalen. nu tycker jag de gnyr från vagenen, tror de e lillasyster som vaknar, hoppas hon haft de mysigt hos pappa.

blä o svejs!

måndag 23 februari 2009

nervös!


pust... en viss doktor ringde t mig idag, handlade om något som inte är så himla aktuellt för tillfäligt men nödvändigt bokade tid tors 14.10


jag e så skraj, har gjort de innan nu göra jag de igen,,, öööösssssssss på bara össss på som karlsson säger när han äter sin kukkelimuck medcin.


nu har jag färgat mitt hår, hade sån jävulk utväxt, det störde mig, det brukar de inte göra, oftast brukar någon annan tala om för miog att de e dax att färja håret, och fia ´får typ tvångs klippa mig..


kollar på trean nu, handlar om diet, bantning, modeller pinn smala figurer som trippar omkrin, jag blir påverkad av det jag ser, hemsk att inte bara vara nöjd med att jag är frisk och har friska barn, nä helt plötsligt massa konstiga krav på livet och utseendet, sen kommer det ett inslag med barn som har ätstörningar : (


nja va e mina hemligheter, jag har ju deffinitivt en störning, PALLA! som någon skulle sakt, hoppas allting, alla beh, alla möten, alla tankar, leder mig till något bra, men jag hoppas jag tror, det bara måste bli så... jag känner mig lite positiv på nåt vis just nu, dagen har gott snabbt, men igentligen inte snabbare än någon annan dag, bara en kännsla! alla dagar har lika många min fast vissa känns som timmar!


dagens fundering/dilemma!


  • hur kan sladdarna till min lapptopp trasla in sig när den hela tiden står på samma platts, en jävla röra hela tiden, e det möjligt,att dom kryllar sig själv då.. hm tål att tänkas på!

puss



Beslut som tagits i förströstan, ska inte ändras i misströstan

jag är en bra mamma
jag är värdefull
jag är omtyckt

tack för en lung dag
tack för jag står ut med vissa saker
tack för jag har slutat med vissa saker

hjälp mig känna tillit
hjälp mig upskatta livet
hjälp mig sätta gränser

Tack isacc för de skit snygga kläderna!


Mia is back!




jippiii.. idag är jag glad, varit hos fia på morgonen fixat mina naglar, tog även violas med skit nöjd blev hon : ) tog varvet och shack matt och mq känns nästan som man kan de nu, inget nytt fast jag hittade ioförsig en snygg vår jacka, fast fia tyckte de va dum längd och att man fick fluff röv, hahaha vågar jag sattsa på den ändå? ska pröva den fler gånger med olika personer, har jag ingen egen smak? nja jo ibland, men ibland blir jag osäker.




såååå klart en latte på ritz också.. mmm ljuvligt god!




nu ska jag t khamn en runda med tobbe han ska ha nån kruka, jag hänger med, imorgon är det beh, halva tiden har gott då, urp va snabbt tiden går.




puss puss vi syns ikväll.




ps kollade gossip girl igår, fan gillar inte att jag gillar det men jag gör de, tycker dom lever ett flott liv med mycket skvaller och skandaler, hihihi! jag vill inte byta men kan gärna drömma mig bort en stund, eller drömma om att vara bloggaren gossip girl.

söndag 22 februari 2009

jag skriver det igen...


religon är för dom som tror på helvetet, andlihet är för dom som redan varit där

lungt och skönt... äntligen

en hektisk helg, skönt på många vis tiden rinner ju iväg då, samtidigt som det kan bli lite rubbningar med mat, sov och stress med barnen. allting är ju enklast hemma igentligen. Stundvis har jag skrattat mycket, varit nöjd med tillvaron, men sen kommmer den den jävla oron, misstänksamhetn, jävla kontrollförlust kännslan tar över, den lägger sig som en dimma i min hjärna och går inte bort...

sen poff... e den borta en stund och poff... tillbaka..

vilda hade utbrott inatt när vi kom hem, jag hade svårt att hantera det, tror jag somande på soffan en stund sen efter bara in i sängen och deckade, jag blir ledsen när de blir så, jag tycker själv jag borde hantera det på ett bättre sätt, ta det lungt, va vuxen, men på något sätt är det enklare om jag inte är ensam, först va hon inte trött (nä eller hur) sen ville hon gå på toa, sen ville hon ha dricka sen va hon hungrig, och sisst ville hon sova i min säng.... blä hon brukar alltid få sova i min säng när jag typ vill överaska henne, så jag och hon ögr det till en mysig sak, jag vill ju inte göra beroende av det nu när hon är tre fyllda och alltid sovit i egen säng,

jag brukar säga att hon ska somna i sin säng, sen när hon vaknar på natten kan hon komma till mig.

ja ja ja.. sen har jagh min misstänksamhet, min magkännsla och det pisset som jag inte vet hur jag ska göra med, sen saknaden efter T, varit jätte stor i helgen, vet inte varför, men vi lyssnade på trubbadur på resturangen, först kom min och T låt en med kim larsen, fan va vi har skrattat till den : ) sen kom vildas pappas favvo låt en med peter lemark, då blev jag lite sorgsen i hjärtat!

fick träffa tyra idag, mmmmmmm vilken härlig tjej.. puss på dig mosters lilla!

har några livsfrågot för tillfället...
  • kan man sluta älska någon om man verkligen har älskat den personen?
  • kan jag äta utan att gå upp i vikt igen, och fortsätta gå ner?
  • varför är barnkläder så dyrt?
  • vilka kan jag lita på?
  • vad skulle jag göra utan mina vänner?
  • är fia en familjemedlem : ) Svar: JA!
  • kan jag fastna på internett?
  • Kan jag någonsin lära mig älska mig själv?

tack malin för du hörde av dig innan, satt presis i mina tankar, sen pling,pling ett sms från dig, jag ser framm imot att ses, jädra jag ska varva wii! : ) fan vilken bra blogg du har, ska försöka göra en länk nu eller va det nu heter, hehe....

jag är en bra tjej

jag är konon snygg

jag är varm och omtänksam

tack för en godkänd helg

tack för mitt hopp

tack för mina vänner

hjälp mig vara mer tacksam

hjälp mig njuta av varge dag

hjälp mig tycka allt jag skriver om mig är sant!

pussssssssss

mamma mia trött, förvirrad, finns inte ord, lägger ut bilder på helgen som varit och skriver när barnen sover!





































- mående

inte bra än så länge, vad e det i mig som inte är relevant, jag hinner inte skriva mer just nu, ska ner o fika..... fan vad ledsen jag känner mig

lördag 21 februari 2009

grand på lör..

ja ska jag ut måste jag ju lära mig dansa med!
http://www.youtube.com/watch?v=-mVONyfs0bM

kommer ihåg..... mys

http://www.youtube.com/watch?v=eclMypNggQQ

en lördags morgon hos Familjen olofsson, pettersson thorèn!







frukost yogurt till vilda milkchake till mig och ersättning till viola.. mmmm bara flytande, efter frukost fick vilda glass.. hur härligt gott e inte det då! viola prövar sina nya sängkläder, tack snälla moster för jag fick dom tyra inte gillade : )

Tekniskt fel!

bhu.. kan inte lägge över bilder, skit dagens problem altså : )

tror jag kan laga det som allt annat, hihi

fredag 20 februari 2009

När lammen tystnar...


är en ruggit bra film tycker jag, hat sett den ex antal gånger, tycker fortfarande den e lika läskig! wii fick ett sms nu när jag skrev hoppade högt i taket! filmen är ikväll, ska försöka se den, men jag blir sjukt mörkrädd då, stelfysen, typ allergisk mot skräck ändå utsätter jag mig för det : )
o ja det hände en liten olycka på andys, så vilda fick öppna sin paket, hon var skit glad och mamma såg till att det inte blev någon smuts, och alla tyckte kläderna va skit söta..... tack tack tusen tack

violas present från gudmor fia!

Fre, härligt!


kunde sova en stund idag, skoönt, sen ringer fia,

-Rast om en halvtimme!

-eee jag kommer


snabb tillsnyggning innan ritz, (snart får dom sponsra min blogg,jag nämner ju dom varje dag) : )

huuuuuuuuuuuuuuuuuuu jedana mig vad ledsen jag varit, men det känndes bättre sen när jag kom igång med att stiga upp och fixa mig, efter daten med min älsklings fia så skulle vi till andys, det var sånt soll där så jag tror jag hade getingar i huvudet, eller något efteråt var jag helt väck, fattade typ ingenting, glömde saker i kassan när jag handlade, först kom någon med mitt toa papper, hmm!! sen kom någon springande med mina tuggumi! hehe ja ja sem skulle jag kissa på maxi, då var de någon före som glömt spola, blä..


men jag och fia skulle in på shack matt och kika som vanligt med, det finns två affärer i stan vi kollar på det är den och mq, mins 4gånger i veckan. När vi var där började hon handla massa kläder till mina barn, hon är ju bara för härlig, hur många gör en sådan sak? kan inte beskriva hur glad både jag och mina barn blev, speciellt viola : )


sen på maxi fick vilda välja paket så det var nästan födelsedag idag kan hon säg, sisst hon fick paket sa hon att hon fyllde år och nu var hon 4, kul tjej de..


jag är trött nu, ska lägga ut lite bilder sen kolla tv, härligt


ps träffade malin på andys, trevlig överaskning, men det blev inte så mycket prat , mest skrik och döva öron barn på alla håll och glada mammor båda två som fick leka lite!

KUNG ALKOHOL

Jag är den störste brottslingen i historien.
Jag har dödat flera människor, än som fallit i alla krig i hela världen.
Jag har gjort människor till vrak.
Jag har förvandlat förhoppningsfull ungdom till hopplösa samhällsparasiter.
Jag har förstört de svaga och krossat de starka.
Jag har fört oräkneliga miljoner människor in på dåliga vägar.
Jag har gjort visa män till dårar.
Jag har lagt ut snaror för den oskyldige.
Den förtvivlade, fattiga hustrun känner mig.
De hungriga barnen känner mig.
De föräldrar vars hår grånat i sorg över barnen känner mig.
Jag har ruinerat miljoner och ska försöka ruinera många miljoner till.

Mitt namn är Kung Alkohol!

fy faaannnn

oo nu har jag haft två jävulskt jobbiga kvällar, bara gråter gråter gråter, käner mig så sjukt ensam, hur kunde det ta slut så här, varför ska jag vara så ledsen, varför kan jag inte göra som innan, då stängde jag ju av, möjligen träffade någon ny, eller knarkade på den ensamhetskännslan.

men jag vill ju inte va med vem som hälst, det hjälper mycket att umgås med vänner, men när kvällen kommer barnen sover tankarna rusar, ja då blir det svårt att vara "duktig"

naaww!!!!!!!! pallar inte just nu, tittar ut på all ny snö med, vill inte gå ut, vaknade på soffan igen med kläning strumpbxor och kofta! gråter mig till söms, och pallar inte resa mig på natten sen, för vaknar jag vill jag somna till tv, piss

torsdag 19 februari 2009

jag är....

jag är en bra mamma
jag är en snäll människa
jag är jätte vacker

tack för en mysig fika
tack för kännslor går över
tack för hoppet

hjälp mig göra bra val imorgon
hjälp mig se allt fint jag har
hjällp mig vara nöjd

puss

10-topp listan just idag! OBS OBS OBS! alla ligger på topplistan Ingen kronologisk ording!!!!
























































vatt ledsen och så ikväll, saknar T, så nu ska jag göra en topp lista på saker jag gillar just nu!










Fika tajm!


hade en helt underbar fika idag med massa babbel, tror vi hördes över hela ritz, det var jag syster cartin och Malin, viola, tyra, hannah och freja!!


sjukt mysigt och roligt och spännande att träffas, tiden flög iväg, vi hade det så bra så jag glömde ta foto, jag som alltid är så fotto nörd annars, men men jag tog en bild på hur det såg ut efter vi varit där : ) du får själv leva dig in och se alla oss framför dig!


ikväll är det barnledighet några timmar, möte och tid för eftertanke.


puss kram

babyrytmik/annorlunda klädval!




idag ska vilda sova hos gamla mormor, skit kul tycker vilda, hon packar sin pippi väska och planerar noga vad som ska med, sen tar jag framm kläder till henne och det gillade hon men det fattades ett linne över tykte hon, för det var snyggt så det kunde man inte ha under : )




sen var vi på babyrytmik, lagom roliga såg vi ut som vanligt, skrattar mycket för mig själv där, tycker vi mammor är modiga som vågar göra bort oss och leka med våra barn, det hade jag inte gjort för några år sedan.




därefter bar det iväg till, nja ritz så klart!

onsdag 18 februari 2009

http://www.youtube.com/watch?v=CL2LYLbaQ3Q

Trä penis farbron!!!!

hahahah när jag skulle gå till ljuvliga ritz idag kom en bil körandes och inuti denna bilen sitter självaste trä-lös-penis-fick-den-i-huvudet-av-hysterisk-mia.

naaww!!! stackars igentligen...

en midsommar när jag vaknade, förmodligen efter deckning, så satt det en långhårig gubbe jag aldrig sett förut i min soffa, han sov. livrädd blev jag och tog första bästa tillhygge och började slå han med en trä penis, som mitt ex ex gjorde till mig på skämt när han satt inne!

Samtidigt som jag ringer polisen och puttar ut han från min lägenhet med penis i högsta hugg, och skriker och gråter föses han ut från mig.

När sambon vaknar vet han vilken de var, han hade varit med på festen och var en vän till någon som med varit med.

urk. knappt pinsamt, jah kommer ihåg gur han såg ut, men hoppas inte han kommer ihåg mig, men han såg jag idag och fem år senare kan jag lägga ut ett regält asgarv!!!!!!!!!!

hu gedana mig...


ett möte idag gjorde mig skakig och nervös, phu snabbt rusade jag hem satte på min cd med gaidad meditation, kännde jag behövde pröva om det fungerar, sen skriver jag med det hjälper mig.


tack älskade blogg jag älskar dig, tack för det gick bra.


ps.. jag kännde mig allmänt nördig när jag låg på soffan och lyssnade på skivan, men fungerar det får jag ge det sin chans.

MASKER


Jag bär många masker
och knappast någon av dem är jag.
Men låt dig inte luras.
Jag ger intryck av att vara säker.
Att mitt namn är självförtroende.
Men, snälla du, tro mig inte.
På ytan ser så mycket bra ut.
Där under finns mitt värkliga jag.
Jag blir rädd för tanken på min svaghet,
och orolig för att bli avslöjad.
Därför skapar jag mig denna mask.
För att skydda mig från blicken som vet.
Just den blicken som är min räddning.
Det vill säga, om blicken följs av kärlek.
Det är det enda som kan övertyga mig,
om det jag själv inte vågar tro.
Att jag är värdefull.
Men det här talar jag inte om för dig.
Jag är rädd att du ska tycka illa om mig.
Jag är rädd att jag inte duger.
så jag spelar mitt spel, med en fasad av säkerhet utot...
och ett litet barn inåt.
Lyssna noga och försök höra vad jag säger.
Det jag önskar jag kunnde säga.
Jag behöver din hjälp.
Även om det inte verkar så.
Du kan väcka livsglädje hos mig.
Varje gång du är vänlig och uppmuntrande,
får mitt hjärta vingar.
Jag vill vara säker på att du vet det.
Hur du kan förlösa den människa som jag är.
Inte äga mig men finnas till.
Inte beroende utan fri.
Du kan befria mig från min skugga,
min värld av rädsla och osäkerhet.
Det blir inte lätt.
En lång övertygelse av världelöshet bygger starka murar.
Ju närmare du kommer, jo hårdare sluter jag mig.
Jag stänger för just det jag ropar efter.
Men man har sakt mig, att kärlek är starkare än höga murar.
Försök inte slå ner dessa murar med hårda händer,
men med mjuka- för det finns ett barn inom mig
som är mycket kännsligt.
Vem är jag?
jag är någon du känner mycket väl.
för jag är varje man du möter, varje kvinna du möter.
lars stenberg
trefaldighet

tisdag 17 februari 2009