måndag 14 februari 2011

Saknarminabarnsåjagvillskrikagråtanärsomhelst!!


Det är så svårt att skriva när jag inte kan skriva utan att andra tror det handlar om just dom, ibland kanske det gör det men samtidigt låter jag ju ingen annan veta eller tro något.

Fast känna mig granskad, och konfronterad med varje ord jag skriver, det ´har gjort mig återhållsam, innan ansåg jag mig själv som mycket öppen och ärlig, men nu kan jag liksom inte riktigt vara det för andras skull men lösning hittar jag väl på det med va?

Frågan är hur, jag upptäcker mer och mer att jag gillar att vara själv, jag menar så klart inte ensam ensam utan partner livet ut, men att umgås med mig själv känns bra och jag blir stressad när inte jag kan göra det. Jag vill inte känna press, varför gör jag då det även om jag blir omtallad att någon inte pressar mig.

Magskänslan är stark ibland, men vill den mig alltid gott då? (eller kurrar det efter käk)

Jaja Inne på Naturkunskap nu i skolan, känns som jag bara vill va klar!

torsdag 10 februari 2011

Allt är som vanligt, Bergochdhalbana - don`t worry...

Dålig på att blogga, jo tack rätt mindre bra på det mesta just nu. Trött och tanksprid, känns som jag gör bara det jag måste göra, fast ibland glimtar det till energin får mig att känna mig tillfreds en liten liten stund.

Lyssnade på musik idag som fick mig tänka tillbaka på hur livets gång har varit, på alla konstiga stigar jag varit inne på och ändå så sitter jag här nu, tvåbarnsmamma extraknäcker i vården och hankar mig fram i Sölvesborg, hmm mitt öde? vet ej men jag trivs här och vill vara här, fast kanske inte precis som det är just nu bara.


Ibland känner jag mig unik, annorlunda, speciell på bra sätt, sen ibland känner jag mig verkligen som en nolla, någon som ingen ser eller hör, och bara säger fel saker vid fel tidpunkter och klantar och fumlar runt i ett mörker, men ljuset i tunneln finns, visst gör det det?

måndag 7 februari 2011

fredag 4 februari 2011

Avvikelseraport!


Idag såg jag en kvinna med t-tröja

-Sexuelltundernärd
hjälp mig!!

Ja va ska man säg, ett rop på hjälp, eller bara dåligt omdöme.?!

Dagens positiva

  • Jobbat
  • Tränat
  • Träffat Vilda
  • Hjälpt två vänner
  • Vilat
Dagens negativa

  • tillbringat för mycket tid med mig själv
  • Pratar inte om det jag behöver
  • Känner mig låst och fängslad
  • insikterna gör mig inte bättre, tvärt om

onsdag 2 februari 2011

Narkolepsi

Ja kan de va min nya diagnos!!??

Malin kallade de för direktörssnuva, typ överarbetat så så fort jag har en ledig stund så somnar jag jag är utmattad till bredden....

Men men va ska jag göra, jag kan ju inte hoppa av tåget i farten, det tar nog större skada än att åka med tror jag.

Jag har varit alla möjliga känslor sista tiden, mest tycker jag synd om dom som inte förstår bättre än sitt eget bästa. Jag är väldigt förvånad över vissa beteende och vet inte hur jag ska hantera det. Och en sak till jag vill inte bli ägd av någon, jag känner mig så låst då, jag vill själv kunna säga
-Jag är din

Men gillar inte när någon talar om för mig va som är konstig och allt jag säger gör och känner är fel på ett fult sätt, jag vill va konstig och annorlunda, jag vill va Mia och jag är ju lite unik och rolig och annorlunda på ett charmigt sätt.