onsdag 4 februari 2009

KLAGOMÅL!


nu har min bästa vän fia komenterat alla mina stavfel, hm kan ej hjälpa det är en blandning mellan slarv och okunskap.

men men jag förstår vad jag menar det är det viktigaste.
-häldre förstå än bli förstådd-

jag mår bra idag, kommer lite oro imellanåt, det stör mig, jag försöker ta det lungt då. Min dag började illa idag, vilda vaknade 12 inatt, började gasta om fil, film godid osv, herre gud jag trodde jag skulle bli knäpp, tillslut somnade vilda i min säng, jag hann presis stänga ögonen när lillan vaknar och ska äta, pust bara att upp igen.

vi fyra somanar flickorna och jag, kl sex vaknar vilda -Jag har sovit gott! bara att upp igen.

hmm vad trött jag var...

nu e det typ tre veckor sedan jag åt, äter ju de här jäkla sopporna, det ät trist men de fungerar, jag blir ändå rätt mätt.

nu kliar sig viola i ögonen måste gå och lägga henne strax. att säga högt för mig själv att jag e singel,och att helt bryta med T känns ändå som ett klokt beslut. Jag hjar sluppit mycket av den ängslan runt honom, och en klump i magen försvann, nästan som en lättnad, en lättnad att bara få ett slut på det. om jag har något att sörja tar ju faktiskt sorgen slut tillslut, men om jag hela tiden går runt i ingemanns land och bara undrar vad han tänker vad han vill osv skapar det en massa frustartion, nu slipper jag de lite gran. pluss att jag faktiskt börja ionse att jag med har ett värde, är det inte jag och han finns det någon annan, va säger man mister du en står de tusen åter... kanske e det så.

men hur bra är mina meriter... hm 23 år två bansmamma, (med olika pappor) gammal knarkare, aldrig haft ett vettigt jobb,..... jaja men mycket kärlek och omtanke har jag i mig, jag har ett gott hjärta och tror att mitt liv faktiskt kommer att bli jätte bra tillslut. det oroar mig inte, det som stör mig är bara att jag inte har tålamod att vänta på att de ska bli bra.

eller har jag de bra utan att jag själv ser de, jag e så van att prata om ångest och deprition så jag har kanske fastnat i de, fy fan skrek vilda bakom mog. ja sådan dotter sådan mor. måste bli en bra förebild för mina barn!

jag är smart
jag är rolig
jag är snygg

tack för mina barn
tack för dagis
tack för att jag får sova ibland

hjälp mig få bättre tålamod
hjälp mig se mitt rätta värde
hjälp mig göra rätt val

puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar