söndag 12 april 2009

Jag mår dåligt nu, ledsen, nedstämd, lite oro och saknad, vill bort på något sätt. Men jag antar jag ska stanna i detta och härda ut när det kommer. Lite sms med T, det blir alltid lite jobbigt då. Städ dax igen, jag vill huset ska vara fint till Tobbe kommer hem : )

3 kommentarer:

  1. Försök stå ut mellan varven..så kommer det att vara ett bra tag nu Mia..men sakta men säkert blir allt bara bättre o bättre!!!

    SvaraRadera
  2. jobbigt, jobbigt...men jag är imponerad av ditt sätt att tänka-i bättre riktning!
    Kram på dig! Diana

    SvaraRadera
  3. Rickard Gerthsson12 april 2009 kl. 21:23

    Hej på dig Mia! Fann din blogg på Helenas Facebook profil. Jag hade inte e aning att du hade en poet i dig. Detta är ärligt talat den enda bloggen jag någonsin funnit intressant och fått mig att inte undra vad dessa är till för.

    Synd dock att du verkar så betyngd av problem som jag uppfattar det. Trodde inte att ditt drog användande var så omfattande om jag förstått det rätt. Det är starkt av dig att skriva alla dina tankar som du gör och blottar hela dig för oss. Jag önskar jag skulle våga göra något liknande som du har här men jag är inte redo för det.

    Nu tror jag att jag förstår varför du plötsligt när vi i skolan blev en biatch (jag hoppas du tål skämtet för inget illa ment) och du och jag alltid/ofta bråkade och kallade varandra för saker.

    Ha det bra Mia så får vi snacka om vi syns ute om någon av oss har en minut över!

    Bye bye!

    SvaraRadera